VAPIANO EINDHOVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1186 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vapiano Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 21:54 Pasta bolognese met mozarella, extra saus en vlees is mijn favoriete. Heerlijk 5/5
28 nov 2022 om 20:18 Mooi op tijd bezorgd had bezorgtijd later gepland vandaar de lange bezorgtijd. Heerlijk
27 nov 2022 om 3:26 Eten was erg smakeloos en de pizza was kei hard
26 nov 2022 om 23:20 Verkeerde geleverd. Daarna telefonisch niet bereikbaar. Keuzemenu van foon verbreekt de verbinding. Dan maar zelf erheen gereden. Persoon daar spreekt alleen Engels. In NEDERLAND. We krijgen nieuwe gerechten en blikje drinken. Na 2 uur gegeten
21 nov 2022 om 20:55 Food was tasty and warm. Extra spinach I ordered was almost not to be found!
15 nov 2022 om 19:38 Veel te laat bezorgd op de geplande bezorgtijd. En dat op een dinsdag.
12 nov 2022 om 8:40 Zijn er beide ziek van geworden
8 nov 2022 om 12:45 Heel slecht. Een hoofdgerecht niet gekregen. Dit is de zoveelste keer al. Klagen bij vapiano heeft geen zin… de bezorger reageerde niet op mijn vraag waar het hoofdgerecht was.
8 nov 2022 om 2:06 Heerlijk en snel bezorgd!
7 nov 2022 om 20:36 Ik had risotto ik weet niet hoe t kwam maat er zat gwn pasta deeg in, leek wel lasagne blad ofzo bah bah nee dat hoef ik niet bij mijn risotto, niet gewend v vapiano dit.. geldverspilling
6 nov 2022 om 10:42 Pizza's heel erg matig
4 nov 2022 om 9:30 Heerlijke pasta, en bezorger was netjes op tijd.