VAPIANO EINDHOVEN

VAPIANO EINDHOVEN Chi va piano va sano e va lontano

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1139 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vapiano Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 10:23 Great Food!!
5 aug 2022 om 19:27 Ik had pizza en pasta besteld het was weinig en pasta met tomatensaus voor 14,95 is wel erg teleurstellend
3 aug 2022 om 20:37 Vlotte bezorging. Verbeterpuntje: toetje was niet koel gebleven. Eten was lekker, met wel weinig vlees.
1 aug 2022 om 11:29 Pasta was omgevallen in zak en helaas was mijn bestelling niet compleet! Je betaald ergens voor en krijgt het niet. Slecht
30 jul 2022 om 20:12 Great service!
28 jul 2022 om 1:08 Pasta was perfect in orde zoals van ouds. Pizza ook. Gekozen toevoegingen waren ook niet vergeten, en alles was snel bezorgd. Heerlijk gegeten! 10 punten.
23 jul 2022 om 21:42 Verkeerde bestelling gekregen Vapiano gebeld..niemand neemt op. Ik ging naar Vapiano met de auto in de stad Gaan ze daar nog met mij discuseren Na pijn moeite hebben ze goede bestelling gegeven Maar verder niks extra, zo zielig
23 jul 2022 om 0:13 Pasta en pizza waren lekker, garlic bread was echt dikke niks. Het was deeg met niks erop. ook was de pasta niet goed gekookt, was mega hard
22 jul 2022 om 21:27 Eten was smakeloos. Ben ik niet gewend van Vapiano. Ook miste we de pijnboompitten en qua spinazie waren de 5 blaadjes echt minimasl. Dure maaltijd al met al.
19 jul 2022 om 11:37 Verkeerde pasta gekregen, lekker man pasta met vis en 30L roomsaus met 35 graden
17 jul 2022 om 20:45 Pasta was echt slecht bereid.
17 jul 2022 om 18:26 Eten was oké. Salade een beetje nat / zompig. Bezorging was qua tijd zoals beloofd bij bestellen. Dus dat was fikn